Stap 5. Installatie

De installatie van het programma kan even duren. Wacht totdat de installatie is voltooid.

Bij de voltooiing van de installatie gaat de installatiewizard automatisch door met de volgende stap.

Tijdens de installatie controleert Kaspersky VPN Secure Connection of de hardware en de software van de computer voldoen aan de vereisten:

Als niet wordt voldaan aan één van de hierboven vermelde vereisten, wordt een overeenkomstige melding weergegeven.